På hver plass er det blitt satt opp en postkasse med en bok. Der kan dere skrive opp dato, navn, telefon nr. Barn under 16 år skriver opp alder. På høsten blir det trekning av premie!

Nysæteråsen

Nysaeteraasen.jpgDere går fra Persbu og innover Stalsberglia. Gå nesten til dere er på snuplassen der veien møter skiløpe som går til Nysætra. Det går også å parkere på snuplassen og gå derfra. Det er merket med skilt på høyre side som det står Nysæteråsen på. Følg merket sti opp til plassen. Merket rødt. Fin tur og fin utsikt.

Godbakktjernet

Godbakktjernet.jpgDere går fra Persbu parkering til stort skilt med kart. Er merket med skilt og merker fra skiltet. Gå samme vei tilbake. Er mulig å gå sti som kommer ned til granåsfeltet, men denne stien er veldig bløt og ikke anbefalt med barn. Fin plass med gapahuk ved tjernet.

Budeihølen

Budeihoelen.jpgLigger ca 500 meter fra Persbu. Er ikke satt opp skilt med retningspil enda for denne turen.. Det kommer snart. Gå til stort skilt og gå vei innover til høyre. Samme vei som til godbakkjernet. Får da Budeihølen på høyre side der vei krysser skiløpe. Dette er en kort tur og fin tur å gå for de minste.

Tapbortplassen

Tapbortplassen.jpgDen ligger midt i mellom Persbu og bjønnåsbrua langs skogsløypa. Ca 1 km fra Persbu og 1.5 km fra Brua. Er også merket sti fra rompetrolldammen. Ca 0.5 km fra dammen. Fin plass å gå til og mulighet til å gå en liten rundtur om det er fra Persbu eller Bjønnåsbrua.

Krogenes plass

Krogenesplass.jpgLigger 1 km fra Bjønnåsbrua. Er merket med skilt ved sauekve som er ved brua. Følg sti som er merket med rødt langs med Åsta oppover. Fin plass med krakker for en pust i bakken. Kan gå videre på sti langs Åsta oppover mot åkersætra. Eller sti opp Hamersæterhøgda og videre vei ned til bjønnåsbrua igjen.

Køddhølen

Koeddhoelen.jpgEr en plass som ligger etter Åa. Parkering ved bjønnåsbrua. Følg vei innover Nysætervegen i ca 3 km. Der dere kommer til en brå 90 graders sving mot venstre er det skilt med pil mot køddhølen. Går også å parkere 200 meter før denne svingen hvis ønskelig med kortere tur. Fra skilt er det 250 meter på sti som er merket med rødt frem til køddhølen. Fint høl i Åa der det er aktivitet av bever og mulighet for fisking.