november 2017
M T O T F L S
     
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Siste: Kjøreplan for løypekjørere i Åstdalen Turløyper 2017/2018 finner du her. Du finner den også under Åstdalen Turløyper.

 

Redaktøren etterlyser mange fine høstbilder/vinterbilder fra Bjønnåsen. Har du et eller flere? Alle bilder vil du finne på bildesiden.
Send dem til john@bjonaasen.com
. På forhånd tusen takk.

Skiløyper på Bjønnåsen

På Facebook-siden for Bjønnåsen er det et bilde som ble tatt siste helg i oktober. Bildet ble lagt ut av Anne Olsen. Så flotte løyper så tidlig i en vintersesong!  Hvis det finnes flere bilder der ute som viser hvor flott det er på Bjønnåsen, vil redaktøren svært gjerne ha dem!

Stefan Jørstad har sendt 2 flotte bilder. Tusen takk for bidragene!
Se alle bildene på Bilder→Bilder 2017→Vinterbilder 2017-2018

 


Britt Engen har sendt oss 3 fine høstbilder. Bildet under her viser hvor fint det er om høsten.
 Flere sommerbilder ser du på bildesiden for 2017.
Tusen takk for alle bidrag!


Pent om høsten


En fantastisk høstdag på Bjønnåsen

  
Meiser er tillitsfulle
Meiser kan bli veldig tillitsfulle. Her er toppmeisen (til venstre) og granmeisen midt i matfatet. Ei hånd med solsikkefrø ble fort fristende. I løpet av kort tid var det mange meiser som lot seg friste på samme måten. For å få til dette, må du først og fremst være tålmodig. Det kan også være lurt å fjerne andre matfat i nærheten slik at bare din hånd med frø er aktuell matkilde. Prøv da vel! (Red.)
Foto: Anne-Lise Christiansen   Hvordan går det med veibillettordningen i Ringsakerfjellet? Thor Lillehovde gir i et innlegg uttrykk for det kanskje mange lurer på i denne saken.

Du kan lese hele innlegget her. Hvis det er flere som har meninger om saken eller har faktaopplysninger, er det fint om vi får innlegg om dette.

 


Lista over tillitsvalgte ser du her. (Den vil senere ligge under «Fra styret» og videre til «Årsmøte».) Lista er oppdatert 1.9.2017. Hvis du ser at noe er feil eller det mangler noe, er det fint om du gir beskjed til john@bjonaasen.com.


Vil du leie Persbu?
Utleieansvarlig for Persbu er Ann-Kristin Dæhlin, tlf. 92060256 eller epost: annbeijar@hotmail.com.
Les mer på Persbusidene.


Inngjerding av hyttetomter fra Ringsaker kommune. Les her.


Styret i Bjønnåsen Vel har et ønske om å få e-postadresser til sine medlemmer. Hensikten med dette er å sende all aktuell informasjon pr. e-post i stedet for å bruke vanlig postgang. Dette vil medføre store økonomiske fordeler for velforeningen, og informasjonen vil nå den enkelte hytteeier raskere. De sparte midlene vil styret kanalisere til nyttige tiltak som alle velmedlemmer vil dra nytte av. De som ikke har e-postadresse, vil selvfølgelig motta informasjonen på vanlig måte – som i dag. De som derimot ønsker å motta all informasjon fra Bjønnåsen Vel pr. e-post, sender de nødvendige opplysningene til John K. Christiansen, john@bjonaasen.com

Dette må være med:
– Navn på hytteeier – Hyttenummer – Aktiv e-postadresse
Viktig! Hvis det med tiden skulle bli endringer eller at noen oppdager feil i disse dataene, er det viktig å sende beskjed så fort som mulig. På forhånd takk!


yr

Logo BV

Oppdatert 2017-11-10
Webredaktør: John K. Christiansen
Epost: john@bjonaasen.com – tlf. 90939459