Vertical Menu

Search

Categories

Påsken 2012

Påsken 2012 er over, men for et flott vær og føre vi kunne oppleve på Bjønnåsen i år! Skareføret gjorde at alle kunne ta seg ut i fjellet på ski, sko, sykkel eller spark. Sjelden kan man vel velge blant alle disse alternativene. Til og med barnevogner ble observert på det flotte skareføret.
Påskeskirennet ble avholdt på tradisjonell måte i år. Fra arrangementskomiteen har vi fått følgende:

Med en sur værtrekk og en fin soldag kom det mange til skirenn på Persbu langfredag. Det var i alt 262 deltagere som gikk på ski eller på beina i fine løyper. (TAKK TIL KRISTIAN) Etter hvert ble det mindre vind , og varmen kom. Dette fikk folk til å kjøpe lodd og det som var av servering. Jeg vil takke alle hyttefolk for en fin dag på Persbu. Velkommen tilbake til neste år til alle!
Med hilsen arrangementskomiteen v/Atle Esbjørnsen.

På tampen av vintersesongen vil vi også rette en stor og takknemlig takk til  alle de som har bidratt til så flotte skispor vi har hatt i vinter. Det har vært en sann glede hver helg å vite at sporene ligger der fristende og som den største selvfølgelighet. Løypekjørerne har gjort en formidabel jobb gjennom hele sesongen, og de fortjener så absolutt en stor oppmerksomhet og honnør fra oss alle på Bjønnåsen. TAKK SKAL DERE HA!

 

<br /> Bilder fra Bjønnåsen<br />