Vertical Menu

Search

Categories

Innvielse av Rumpetrolldammen

dammen1
I et særlig vakkert sommervær torsdag 26. juli var det klart for spontan markering av det flotte arbeidet som er nedlagt ved Rumpetrolldammen. Rundt dammen er det fjernet trær, og terrenget er jevnet ut. Det er blitt en åpen og fin rasteplass, godt synlig fra vegen midt mellom Persbu og Bjønnåsbrua. Benker med bord er satt ut så det ser veldig tiltalende og fristende ut for de som vil ha seg en aldri så liten rast – eller det er en barnefamilie som vil ha noen fine naturopplevelser. I     mudderet kan nysgjerrige blikk finne  mange rare skapninger. Rumpetroll er du garantert å finne og kanskje en og annen frosk. Det påstås også at det finnes fisk. Ringer etter en kort vaking kan i hvert fall ses.

 

 

 

 

 

dammen2

 

Nye benker og bord er på plass, og denne gjengen markerte begivenheten med kaffe, vafler, kaker og mye annet godt, vel tilberedt av driftige damer. Til venstre  ser vi Kristian Tørudstad som har vært primus motor og drivkraften bak denne nye plassen. Han har stått på og ryddet og gjort en kjempejobb! Han kan også fortelle at det er lagt ut klopper på myra opp til Godbakktjernet. Det betyr at nå kan folk gå tørrskodd over dette myrlendte landskapet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dammen3

Denne historiske begivenheten måtte selvfølgelig markeres med en rundtur. Alle deltakerne tok en rolig marsj rundt dammen for med selvsyn å konstatere at her var det gjort en formidabel jobb.

 

 

 

 

 

 

 


dammen6
Steiner var flyttet hit så man også kan sitte ned på naturens egne stoler. Man satt faktisk veldig godt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


   
dammen7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dammen9

Kristian har funnet seg godstolen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dammen8

Kåre Lillehovde har laget de flotte benkene med bord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29.7.2012