Vertical Menu

Search

Categories

Birkebeinerrittet 2012

OVERSKRIFT

I år opplevde syklistene at forholdene var bra da det gjaldt vær og føre. Mange blide fjes var å se der de passerte Bjønnåsen. En medvirkende og forsterkende årsak til det gode humøret var helt sikkert den forestillingen som alle syklistene opplevde da de kjørte gjennom teltet til Bjønnåsen Vel. Her var det sang, musikk og oppmuntrende heiarop. Noen oppmerksomme syklister fikk vel med seg det «passende» antrekket til noen velmedlemmer og som kanskje var en faktor for en noe høyere pedalfrekvens i inngangen til bakken etter brua? Hvem vet? Bjønnåsen Vel stilte også i år med eget serveringstelt der alle tilskuerne kunne få kjøpt kaffe, brus, kaker, pølser og ikke minst vafler! En flott stemning var det på Bjønnåsen!
Siste: (30.8.)
Tone Lien som er daglig leder for Birkebeinerrittet AS, meddeler Bjønnåsen Vel følgende: «Vi har fått mange veldig hyggelige tilbakemeldinger på alt det positive dere gjør. Super gjeng som skaper liv og røre».
En av deltakerne, Kurt Thomassen, ber Tone Lien sende en hilsen til Bjønnåsen. «Når det gjelder stemning, ligger de i en særklasse».

Dette var vel bra for Bjønnåsen og for de som er med på å skape denne flotte ramma rundt dette årlige arrangementet?

<br /> Bilder fra Bjønnåsen<br />