Vertical Menu

Search

Categories

Hyttemesse på Persbu 22. august

For første gang ble det arrangert hyttemesse på Bjønnåsen. Leder for Bjønnåsen Vel, Ragnar Pabsdorff, sier at hyttemessa gikk over all forventning. Det strømmet på med folk og tilbakemeldingen vi fikk av utstillerne, var bare positive. Her hadde man mulighet til både å se, ta og føle på nesten alt fra hyttetomt til komplett hytte og informasjon om ferdige elementer. Mange handlet også gassalarmer og bålpanner etc. Vacumtoaletter virket også å slå an. Helhetlig var dette en kjempesuksess.
Furnes Almenning var på messa og redegjorde for de 16 hyttetomtene som vil bli klare for salg i høst. Les her hva Ringsaker Blad har skrevet om dette. I artikkelen ligger det også en video fra hyttemessa der bestyrer Morten Øie redegjør om hyttetomtene, og den aktive mopedklubben på Bjønnåsen blir også kort presentert av Jan Erik Hagen.
«Ordonans» Sjur Østvang og «president» Ragnar Pabsdorff forteller også i festlige ordelag om det vellykkede arrangementet.
Publikum og arrangører fikk anledning til å smake på helstekt gris etter en oppfinnsom og kreativ stekemetode. Birger og Torill Lillesveen hadde nemlig ideen om at grisen skulle vendes med god hjelp av en sykkel. Oddgeir Pedersen lagde grillen, og dermed var det bare å sykle til grisen var mør og godt stekt. Grisesykling med andre ord. Bilder av dette kan du se under her. Det ble sagt at grisen trengte sju til åtte timers grisesykling, noen timer mer enn en birkentur!
På bildene kan du også se grillmestrene Mikkel Hagelund, Jorulf Dæhlin og Ann-Kristin Dæhlin. Været var med på å skape stor stemning denne dagen, og denne rammen om arrangementet gjorde at folk koste seg med kaffe og kaker på benkene utenfor Persbu. Takk til Bjønnåsen Vel for et fint arrangement. (red.)

<br /> Bilder fra Bjønnåsen<br />