Vertical Menu

Search

Categories

Dugnadsfest

Lørdag 24. oktober ble det arrangert dugnadsfest på Persbu. Dette er blitt en tradisjon, og i år var det ca. 60 hyttefolk som stilte til start klokka 17.00.  Leder for Bjønnåsen Vel, Ragnar Pabsdorff, ønsket alle hjertelig velkommen, og straks etter var gildet i gang. Menyen for aftenen var rakfisk, selvfølgelig med alt det tilbehøret som rakfisken krever! Velsmakende var det så absolutt.

Mens maten ble fortært, og praten gikk livlig rundt bordene, kom kveldens humørspreder svingende inn mellom bordene. Ingen ringere enn selve Bjørn Kleiven kjent fra bl.a. Kvakne Nær-tv i TV Øst. Han holdt det gående i 20 festlige minutter, og latteren satt løst hos rakfiskens og Bjønnåsens venner.

Praten ble raskt lystig rundt bordene, og historiene ble helt sikkert mer og mer over evne hva sannferdighet tilsier. Men slik skal det være i lystelig lag. Etter et langt og godt måltid ble det servert kaffe og kaker med tilbehør. Utrolig hva arrangørene serverte en høstkald og hutrende kveld – og hva deltakerne klarte å fortære innendørs i varme omgivelser!

Bjønnåsens egen Reodor Felgen, Oddleif Pedersen, fikk overrakt en stilig t-skjorte for sin utrolige og velfortjente innsats ved sin konstruerte «storsykkel» ved teltet under Birken og supergrill under hyttemessa i høst. (Se bilder under 2015) Helstekt, roterende gris takket være syklende og rå muskelkraft er vel kanskje en verdensoppfinnelse?

Loddsalg ble det også tid til denne kvelden, men loddsjefen Sjur hadde store vansker med å komme høyt nok da han fremførte sine numeriske arier. Det ble mange utfordrende arier denne kvelden, for premiene var mange, og avstanden til bordene lengst bak var i lengste laget under normale lydforhold – og det var det jo ikke da.

Utpå kvelden takket folket for en munter og flott kveld og tok fatt på den lange, utfordrende og krevende hjemveien i nattemørket. Heldigvis var det slutt på sommertiden denne natta, og dermed hadde man sjansen til å sove en time lenger – med god og velfortjent samvittighet!

Takk til styret og arrangørene for en fin kveld!

(red.)

<br /> Bilder fra Bjønnåsen<br />