Vertical Menu

Search

Categories

Julepøbb på Persbu

Julepøbb ble det på Persbu 6. juledag, og for et fyrverkeri av en forestilling det ble! Det ble stinn brakke denne kvelden, og kveldens store underholder var Thor Gotaas.
Da pøbben åpnet klokka 18.00, var det bare noen få plasser igjen for de som ville ha en hyggelig kveld. Likevel ble det selvfølgelig plass til etternølere, og stemningen var bra i den timen som gikk før Thor Gotaas entret scenen. Han holdt en fengende og fengslende forestilling og fortalte om «Birken» som var tittelen på hans nye bok. Han serverte mange historier om birken. Mye handlet om lokale personer, men det var også muntre episoder fra birkens lange historie. Han snakket både på innpust og utpust med en slik entusiasme at folket hadde problemer med å svelge historiene fort nok. Her kom nemlig de muntre historiene temmelig tett, nesten slitsomt for alle oss som av og til måtte trekke pusten!
Han fikk selvfølgelig stor applaus for sitt engasjement og store kunnskap. Det er vel sjelden at hyttefolket får en slik verbal servering i Bjønnåsens storstue.
Vi retter en stor takk til arrangørene for denne kveldens store opplevelse. En slik stemning må vi ha mer av!
(red)

<br /> Bilder fra Bjønnåsen<br />