Vertical Menu

Search

Categories

Påskeskirennet 2016

Vinterens store begivenhet er nok påskeskirennet – eller kanskje vi kan si tradisjonsrennet? I mange år har det vært stor deltagelse i påskens skirenn, og vi kan nok si det samme om årets arrangement.
Ved Persbu stod mange klare da startskuddet gikk klokka 12.00. Med stor iver og pågangsmot gikk ferden i rundløypa for både de aller minste og yngste – og de som hadde gått mange ganger tidligere. Like innbitte og ivrige er de hvert år. Premier ble det på alle, noe som var ekstra stas etter innsatsen i løypa.
Rebusløp var det selvfølgelig i år også, og her var det mange som fikk noen utfordrende oppgaver. Ved noen poster ble det store diskusjoner, for ikke alle spørsmålene var helt enkle å svare på.
Etter avvikling av skirenn og rebusløype passet det godt med noe å bite i. Ute var det kø foran disken i garasjen, og inne på Persbu ble sitteplassene fort opptatt. Med andre ord: Et vellykket arrangement!
Vi takker arrangementskomiteen og alle hjelpere for en flott dag!
Som vanlig på slutten av vintersesongen må vi rette en stor takk til dugnadsgjengen som holder løyper og akebakke i god stand. Det er moro å ferdes i skisporene når løypene er godt preparerte. Takk for innsatsen deres!

Da er det til slutt bare å rette blikket framover og ønske alle en fin vår, sommer og høst på Bjønnåsen! (red.)

<br /> Bilder fra Bjønnåsen<br />

Del 2  –  Del 3