Vertical Menu

Search

Categories

Påskeskirennet 2017
Vinterens store arrangement samlet veldig mange små og store rundt Persbu på langfredag. Stemningen var på topp.
Det var nok mange som ble stolte da de fikk på startnummeret, mens andre igjen ikke forstod helt hva dette var for noe? Uansett var det ingenting å si på iveren! Rebusløp ble det som vanlig, og spørsmålene kunne være krevende slik de må være. Da skirenn og rebusløp var unnagjort, måtte selvfølgelig alle få sine velfortjente og flotte premier.
Etterpå ble det brus, kaffe, kaker og pølser mm. Vi retter en stor takk til arrangementskomiteen og alle dyktige hjelpere som gjorde at dagen ble så vellykket! Forberedelsene til og gjennomføringen av et slikt arrangement krever veldig mye av alle de som er involvert. Vi syntes også det var praktisk og flott at loddsalg og trekning ble gjennomført slik det ble gjort.
Tusen takk skal dere ha og takk til hyttefolket og andre som møter opp til dette tradisjonsrennet! Det er kjempefint at hyttefolket får en slik flott møtedag. Redaktøren overhørte en samtale der det ble slått fast at dette rennet er det viktigste og morsomste som skjer på Bjønnåsen. Det sier vel ikke så lite?

Linkene finner du under «Bilder fra Bjønnåsen» eller her:  Del 2del 3del 4.

<br /> Bilder fra Bjønnåsen<br />