Vertical Menu

Search

Categories

Setermesse 30.juli på Bjønnåsen

Denne dagen var det stor feiring på setervangen på Bjønnåsen. Sommergudstjenesten er blitt holdt hele 80 ganger siden starten i 1937, og i dag kom sokneprest Anders Hyenes Skeistrand sammen med biskop Solveig Fiske for å markere denne begivenheten. Furnes og Veldre musikkforening spilte som vanlig, slik de gjorde for 80 år siden.
I dag var det også barnedåp, og dåpsbarnet fikk navnet Hedda Stausland Lillesveen. Dette var en stor og viktig begivenhet for dåpsbarnet, men også for alle som var involvert i denne gripende og flotte høytidsstunden. Det er noe helt spesielt med gudstjeneste og barnedåp her ute i dette flotte landskapet på Bjønnåsen!
Etter at det seremonielle var over, ble det kirkekaffe. Furnes menighetsråd sørget for både kaffen og de deilige kakene. Tusen takk skal dere ha!
Vi retter selvfølgelig en stor takk til sokneprest og biskop for denne gripende og stemningsfulle høytidsstunden, men en stor takk rettes også til alle fremmøtte – og de var det mange av i dag. Til Furnes og Veldre musikkforening må vi si etter 80 års trofast tonefølge: Vel blåst!
(Red.)

<br /> Bilder fra Bjønnåsen<br />