Vertical Menu

Search

Categories

Dugnadsfest 2008
STOR STEMNING PÅ DUGNADS- OG TILLITSVALGTFEST!
Lørdag 25. oktober gikk årets dugnads- og tillitsfest av stabelen på Persbu. 71 personer sørget for fullt hus i 1. etg og god stemning på festen. Det ble servert rakefisk med tilbehør, tilhørende drikke samt kaffe/avec. 2. etg ble brukt som danserestaurant, og mange fant vegen opp dit etter maten – og de fleste kom ned igjen.
«Gulskjortene» (Torill, Birger, Sjur, Kari og Trond) delte ut den meget høye og prestisjetunge utmerkelsen «årets multblomst».
Denne gikk i år til Bjørg og Roald Mikkelsen. De har utmerket seg over flere år med stor dugnadsinnsats og initiativ. De spør ofte om det er noe de kan gjøre! Dette er utmerkede representanter for Bjønnåsen og vi gratulerer med vel fortjent pris!  
Det er mange hytteområder som bruker mye energi på diskusjoner av ulik karakter. Det gjør vi også på Bjønnåsen, men de diskusjonene går på hvordan ting skal bli bedre og hvilke gjøremål som skal gjøres når. Dette er unikt! Det er morsomt at så mange kommer på fest og deler en kveld sammen med utrolig god stemning.
Vi gleder oss alt til neste år – og i mellomtiden skal vi ha det mye morsomt på Bjønnåsen.
Tore Bekken

<br /> Bilder fra Bjønnåsen<br />